Rummikub

Lépj be a Rummikub világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb társasjátékok!

Jöjjön el és játsszon egy kört a Rummikub oldalon Jatekokjatekok.hu, és nézze meg, ki tudja a legtöbb pontot szerezni ebben a klasszikus és népszerű családi játékban. A stratégia és a szerencse keverékével a Rummikub egy olyan játék, ahol egyetlen lépés eldöntheti az egész forduló menetét. Ez feszülté teszi a dolgokat, ugyanakkor hihetetlenül szórakoztatóvá is. És mivel a Rummikub online vagy a számítógép által irányított ellenfél ellen is játszhatsz, mindig találsz valakit, aki veled játszik. Mi több, még az élményt is testre szabhatod a saját preferenciáid szerint, és meghívhatsz másokat is, hogy ezek szerint az egyéni szabályok szerint játsszanak. Amikor pedig a számítógép ellen játszol, meghatározhatod, hogy mennyi ideig tartson egy forduló, az ellenfelek számát, valamint a nehézségi szintet.

A Rummikub minden egyes fordulója azzal kezdődik, hogy kapsz egy halom véletlenszerűen kiválasztott lapkát. Ezeket a lapkákat kell felhasználnod, hogy mindenféle kombinációkat hozz létre, például egymás utáni sorrendbe rakd őket, vagy ha három vagy több azonos típusú lapkád van, akkor az asztalra helyezd őket. Természetesen a többi játékosnak fogalma sincs arról, hogy milyen lapjaid vannak. Ami igazán megkülönbözteti a Rummikub oldalt a műfaj többi hasonló játékától, az az, hogy a többi játékos lapkáit is felhasználhatod, ha azok a táblán vannak. És természetesen ők is használhatják a tiédet. Ez valóban kiszámíthatatlanná teszi a Rummikub játékot, és növeli a kihívást, de egyben a szórakozást is. Igazán szórakoztató, hogy mindennel, ami az asztalon van, pontokat lehet szerezni. Előfordulhat, hogy elakadsz, és nem tudsz érvényes lépést tenni, de az egyik másik játékos elhelyez néhány lapkát a táblán, ami esélyt ad arra, hogy újrakezdhesd a játékot. Ha tényleg nem tudsz lépni, amikor rád kerül a sor, akkor mindig vehetsz egy új lapkát a pakliból, és remélheted, hogy az olyasmi, amit használni tudsz. Vagy, ha igazán szerencsés vagy, megkaphatod a Joker-lapkát, amely bármelyik másik lapkát helyettesítheti. De ne feledd, hogy az ellenfeleid is felhasználhatják ezt a különleges lapkát. Ha valaha is elfelejtenéd a Rummikub szabályait, bármikor játszhatsz a játék által biztosított oktató körrel.

Jó szórakozást a Jatekokjatekok.hu egy másik klasszikus családi játékkal, és játsszon a Rummikub oldalon.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal válaszd ki a lapkákat és a játék egyéb elemeit. Tartsa lenyomva a bal egérgombot egy lapkán, hogy kijelölje a lapkákat, és a gombot lenyomva tartva húzza a lapkákat a táblán.

Hasonló játékok:

Tetszik a Rummikub? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a társasjátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható