Roulette Royale

Lépj be a Roulette Royale világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb különféle játékok!

A rulett egy klasszikus szerencsejáték, amely rengeteg érzelmet vált ki abból, aki játszott vele: a nagyszerű örömöktől a lehangoló vereségekig a rulett minden kaszinó alapdarabja. Amikor a Roulette Royale oldalon játszol, átélheted ezen érzelmek egy részét, de amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, a pénzed nincs kockán. De bár szerencsére a pénz, amit a Roulette Royale játékban felteszel, virtuális, a szabályok ugyanazok, és a fogadás egy értékre, majd lélegzetvisszafojtva figyelni, hogy a rulett kedvez-e neked vagy sem, még mindig itt van. A rulett természeténél fogva kiszámíthatatlan, és a Roulette Royale oldalon ízelítőt kaphatsz abból, hogy a szerencséd (és a pénzed) mennyire függ minden egyes pörgetéstől.

Ahhoz, hogy nyerj a ruletten, először is ki kell választanod, hogy a golyó a pörgetés végeztével várhatóan mely számokon fog landolni. A képernyő alján láthatsz néhány olyan kifejezést, amelyet talán nem ismersz: Voisins du Zéro, Tier, Orphelins, Neighbors. Ezek mindegyike a kerék egy-egy részét jelöli. Ahhoz, hogy kiválaszd, melyik számra szeretnéd tenni a pénzed, a táblázatból a megfelelő zsetonra kell kattintanod. Ha többször választod ki, növelheted a tétedet. Ha növelni akarod a fogadási zseton értékét, akkor a képernyő bal oldalán egy másik zsetont választhatsz ki. A képernyő bal felső sarkában láthatod, hogy mennyi pénzed maradt. Ha készen állsz arra, hogy szerencsét próbálj, kattints a képernyő jobb alsó részén található Pörgetés gombra. Most már minden kikerül az irányításod alól, és csak remélni tudod, hogy megnyered a fogadást.

Játsszon virtuális rulettet a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézze meg, hogy szerencsés-e vagy sem.

Hogyan kell játszani

A játék elemeivel való interakcióhoz használd az egér bal gombját, ha PC-t használsz. Ha mobil eszközt használsz, akkor a képernyőn lévő gombok megérintésével tudsz interakcióba lépni a játékkal.

Hasonló játékok:

Tetszik a Roulette Royale? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a különféle játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.