Rotate Soccer

Lépj be a Rotate Soccer világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb focis játékok!

Ha nem tudsz semmit a fociról, akkor tudnod kell, hogy a játék célja, hogy a labdát az ellenfél kapusa mellett juttasd el. Rotate Soccer ezt az alapkoncepciót veszi át, és egy kicsit módosítja, ami egy teljesen új élményt eredményez, miközben tiszteletben tartja a foci szabályait. A Rotate Soccer játékban továbbra is gólokat kell lőnöd, de ahelyett, hogy óvatosan lőnéd a labdát, a környezetet kell forgatnod, a többit pedig hagynod kell, hogy a gravitáció tegye meg.

A Rotate Soccer számos érdekes és szórakoztató pályán keresztül valóban kihívás elé állítja a problémamegoldó képességedet, és hamarosan meglátod, hogy meg fogsz oldani néhány trükkös rejtvényt. Amikor a későbbi szinteken mindenféle akadályok jelennek meg, minden addig megtanult képességedre szükséged lesz a továbbjutáshoz.

Gyere és játssz a Jatekokjatekok.hu oldalon egy egyedülálló focimeccset, ha a Rotate Soccer címet választod.

Hasonló játékok:

Tetszik a Rotate Soccer? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a focis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.