Rope Bawling 2

Lépj be a Rope Bawling 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb agytorna játékok!

Próbáltál már bowlingozni kötéllel? A most már híres Rope Bawling folytatása még több szintet hoz, hogy próbára tehesd bowlingtudásodat. A cél ugyanaz, mint mindig, el kell vágnod a tekegolyót tartó kötelet, majd úgy irányítanod, hogy az összes bábut kiüsse. Ez nehezebb, mint vártad, és a Rope Bawling 2 még több, új lehetőséget ad, hogy próbára tehesd a képességeidet.

Ha úgy gondoltad, hogy a Rope Bawling szintjei nem voltak elegek, akkor a Jatekokjatekok.hu megvan, amire vágytál: Rope Bawling 2, a népszerű és szórakoztató kirakós játék folytatása, amely elhozza a már ismert és szeretett klasszikus szabályokat, miközben néhány új elemet is hozzáad a keverékhez, amelyek új szinteket adnak a játék szórakozásához. Az alapfeltevés ugyanaz marad, és továbbra is a pálya különböző platformjain elhelyezett bowlingbábukat kell felborítanod, de a felborításhoz egy kötél, a gravitáció ereje (amelyet a rejtvények megoldásához akár be is kapcsolhatsz, illetve ki is kapcsolhatsz), valamint némi kreatív gondolkodás szükséges.

Ezúttal új akadályok vannak, és még a gravitációt is irányíthatod. Ez egy teljesen új réteget ad a játékhoz, és elképesztő ötleteket kínál, amelyeket felfedezhetsz és kipróbálhatsz. Ha szenvedélyesen szeretsz tekézni, akkor a Rope Bawling 2 nagyon szórakoztató, kreatív és szórakoztató játék lesz.

Minden szint különbözik az előzőtől, és a nehézségi szintet is emelik. Ami miatt a Rope Bawling 2 olyan magával ragadó és magával ragadó játék, hihetetlenül szórakoztató és az egyik legjobb játék, ahol tesztelheted a bowlingtudásodat. A Rope Bawling 2 játékkal már most játszhatsz a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Használd a bal egérgombot a kötél elvágásához és a gombokkal való interakcióhoz, ha PC-t használsz, vagy koppints vagy húzd át a képernyőt, ha mobil eszközt használsz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Rope Bawling 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a agytorna játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.