Rope Bawling

Lépj be a Rope Bawling világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb agytorna játékok!

Rope Bawling egy érdekes és szórakoztató arcade játék, egyszerű alapfeltevéssel. A bowlingtál valahol a levegőben van, és el kell vágnod a kötelet, hogy a bábuk felé küldd. Az összes ilyen bábut el kell távolítanod a tábláról, vagy legalábbis le kell ütnöd őket, a szinttől függően. Ez a helyes út a győzelemhez, és ez egy nagyon magával ragadó, egyedi játékmenetet hoz.

A játékban több tucatnyi szint van, és minden alkalommal új kiindulási helyzetet kapsz. A labda lóghat egyenesen felfelé, vagy éppen mozoghat a kötéllel való felakasztás miatt. Izgalmas és élvezetes, szórakoztató élményt nyújt mindenkinek, aki nem csak azt szeretné látni, hogy hány bábut tud kiütni, hanem kísérletezni is szeretne, és megpróbálni az összeset eltávolítani a tábláról.

Ha egy sikertelen bowlinggolyó-dobás után elakadsz, bármikor újrapróbálkozhatsz. Rope Bawling minden szinten korlátlan számú próbálkozást kínál. Ez azt jelenti, hogy kísérletezhetsz, új stratégiákat próbálhatsz ki, és meglátod, mi válik be. A Rope Bawling játékot már most elkezdheted a Jatekokjatekok.hu oldalon, így érdemes kipróbálnod, és egy teljesen új módon tesztelheted bowlingtudásodat.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot a kattintáshoz és a húzáshoz, ha PC-t használsz, vagy csak húzd át a képernyőt, ha mobileszközről játszol, hogy elvágd a tekegolyót tartó zsinórt. Vágd el a megfelelő időben, és használd a gravitáció erejét, hogy az összes bowlinggolyót eltaláld, amelyek a platformokon vannak elhelyezve.

Hasonló játékok:

Tetszik a Rope Bawling? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a agytorna játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.