Roomies Blind Date

Lépj be a Roomies Blind Date világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb barbie játékok!

Üdvözöljük a Roomies Blind Date, a végső dress-up játék lányoknak! Ebben a játékban három középiskolai barátnőt alakítasz, akik névtelen üzeneteket kapnak, amelyekben vakrandira hívják őket. A lányok izgatottan, de idegesen kérik egymás tanácsát, hogy úgy öltözzenek és sminkeljenek, hogy lenyűgözzék titokzatos hódolójukat.

Amikor megérkeznek a randi helyszínére, meglepődve tapasztalják, hogy mindannyiukat az iskola legnépszerűbb fiúja hívta meg! A lányoknak elszántan el kell nyerniük a fiú szívét, ezért egymás ellen kell versenyezniük, hogy a fiú kiválasztottja lehessen.

A te feladatod, hogy segíts a lányoknak kiválasztani a legmenőbb ruhákat, amelyekkel kitűnnek a tömegből, és meghódítják a népszerű fiú szívét. Rengeteg lehetőség közül választhatsz, köztük stílusos ruhák, trendi felsők és menő kiegészítők közül. Különböző frizurákkal és sminkekkel is kísérletezhetsz, hogy minden lánynak tökéletes külsőt varázsolj.

Légy óvatos! Minden lánynak megvan a maga egyedi stílusa, és a népszerű fiúnak lehet, hogy más a preferenciája. Figyelj a reakcióira, és próbálj meg olyan ruhákat választani, amelyek megfelelnek az ízlésének.

A segítségeddel a lányoknak esélyük lesz arra, hogy elnyerjék a népszerű fiú szívét, és osztálytársaik irigyeivé váljanak. Készen állsz arra, hogy elfogadd a kihívást, és segíts nekik megtalálni az igaz szerelmet? Játssz most a Roomies Blind Date játékkal, és kezdődhet a divat és a randizás mókája!

Hasonló játékok:

Tetszik a Roomies Blind Date? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a barbie játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.