Roller Baller

Lépj be a Roller Baller világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

A Roller Baller oldalon az egyensúlyozási és manőverezési képességeid nagy próbára lesznek téve, és a számos szinten való navigálás közben meg kell szoknod, hogy a guruló labdát mikromozdulatokkal irányítsd. A platformok, amelyeken állsz, nem hagynak teret a hibázásra, és ha el akarsz jutni a szint végére, nagyon óvatosnak kell lenned, mert egy apró hiba azt jelenti, hogy újra kell kezdened a szintet. És mivel mindenféle fondorlatos csapdák vannak jelen a játékban, nemcsak gyors ujjakra van szükséged, hanem alkalmazkodnod is kell, és meg kell tanulnod, hogyan tudod a legjobban kezelni az összes ilyen akadályt jelentő veszélyt.

Ahogy a név is sugallja, egy guruló labdát irányítasz, így a mozgás típusa is olyan, amilyenre számítanál: gurulhatsz balra, jobbra, előre vagy hátra, valamint ugorhatsz is. Ezeket a mozgásokat pedig el kell sajátítanod, különösen a későbbi szinteken, ahol mindenféle különböző csapdák kerülnek az utadba. Tehát intuitívan kell tudnod, hogy milyen távolságot teszel meg az ugrásaiddal, valamint hogy mennyit mozogsz, amikor irányt akarsz változtatni vagy megtartani. Egyes szinteken nagyon gyorsan kell reagálnod a veszélyekre, amelyeket a Roller Baller dob eléd, így mindenképpen bátornak kell lenned és határozottan kell cselekedned, amellett, hogy gyors reakciósebességgel kell rendelkezned. Amikor hatalmas blokkok fenyegetnek azzal, hogy a semmibe taszítanak, ha túl sokáig húzod az előrehaladást, az nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy csak leesel, és újra kell kezdened a szintet.

A Roller Baller nem csak egyre kreatívabbá válik a szintek kialakításával és a rád zúduló veszélyekkel kapcsolatban, de egy másik trükk, amit alkalmaz, az a tény, hogy ezeket a kihívásokat kombinálja. Így a mozgó blokkok kikerülése mellett a megfelelő időben és a megfelelő sebességgel kell ugranod is, ha tovább akarsz jutni, és megnézni, mit hoz a következő szint.

A Jatekokjatekok.hu rengeteg érdekes pályával, amit teljesíteni kell, egy újabb nagyszerű játékot hoz neked, hogy próbára tedd a képességeidet, amikor játszol a Roller Baller.

Hogyan kell játszani

Roller Baller Csak PC-n játszható, billentyűzet használatával. A nyílbillentyűkkel vagy a WASD billentyűvel mozoghatsz balra, jobbra, előre vagy hátra, a Space billentyűvel pedig ugorhatsz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Roller Baller? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható