Robot Police Iron Panther

Lépj be a Robot Police Iron Panther világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kalandjátékok!

Robot Police Iron Panther villogó fényeket tartalmaz. Ha valaha is arról álmodtál, hogy összeállítasz egy robotkutyát, amelyet a bűnözés elleni küzdelemre használnak, akkor a Jatekokjatekok.hu oldalon megtalálod a neked való játékot. A Robot Police Iron Panther játékban először össze kell állítanod egy csúcstechnológiás robotkutyát, majd elindulnod, hogy felszámold a város különböző fenyegetéseit. Ahogy az várható volt, az építés bonyolult folyamat, és minden egyes darabot a megfelelő helyre kell helyezni. Mindennek a megfelelő helyre kell illeszkednie, mivel a fejlett gépezetek rendszerei nem hagynak teret a hibázásnak. De látni, ahogy a robot lassan kezd hasonlítani egy harci géphez, csak egy módja annak, hogy a Robot Police Iron Panther szórakoztatóvá tegye a játékot. Különösen azért, mert nagy gondot fordítottak arra, hogy bonyolult animációkkal mutassák meg, hogyan illeszkedik egymáshoz minden alkatrész, és hogyan kapcsolódik minden logikusan egymáshoz.

De a robotkutyád összeszerelése csak egy része a Robot Police Iron Panther, mert nem csak azért töltötted ennyi időt, hogy egy hatékony és fejlett gépet építs. Nem, együtt kell majd küldetésekre mennetek, hogy harcoljatok a bűnözés ellen, és felszámoljatok mindenféle fenyegetést a városból, egy egyedi történetben, érdekes karakterekkel, egy Sci Fi világban. A játéknak ez a harci része, ahogyan azt valószínűleg vártad is, sokkal akciódúsabb, mint az előző rész, úgyhogy készülj fel arra, hogy rengeteg harcba keveredsz, mindenféle különböző szörnyek ellen, akik az utcákon kóborolnak és megzavarják a békét. A Robot Police Iron Panther harcrendszere a rulett és a kő-papír-olló kombinációja, és 1 az 1 ellenféllel szemben kell összecsapni. Először is, egy kerék fog forogni, és a képernyőre kell kattintanod, hogy megállítsd a forgását. Miután egy elemre érkezik, ki kell választanod a támadás típusát. Ha neked és az ellenfelednek is ugyanaz a támadástípusa van, akkor mindketten sebzést szenvedtek. Ha hatalmas mennyiségű sebzést akarsz kiosztani, használhatod az Ultimate támadást, amely sokkal könnyebben megsemmisíti az ellenséget, mint a többi módszer, amellyel lassan apríthatod az életerejüket.

Lépj be egy sci-fi világba a Jatekokjatekok.hu segítségével, és hozz létre egy ádáz harci gépezetet, amikor játszol a Robot Police Iron Panther.

Hogyan kell játszani

Ha PC-t használsz, akkor a játék elemeivel úgy tudsz interakcióba lépni, hogy az egérrel mozgatod a kurzort, a bal egérgombbal pedig kijelölsz valamit a képernyőn. Ha mobileszközről játszol, akkor az egér használata helyett a képernyőre kell koppintanod.

Hasonló játékok:

Tetszik a Robot Police Iron Panther? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kalandjátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.