Robot Bar: Spot the Differences

Lépj be a Robot Bar: Spot the Differences világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb agytorna játékok!

Robot Bar: Spot the Differences egy nagyszerű játék azoknak a játékosoknak, akiknek nagy figyelmet szentelnek a részletekre, és sok türelemmel rendelkeznek. Természetesen ez a két tulajdonság kéz a kézben jár, és a Jatekokjatekok.hu oldalon rengeteg olyan játék van, ahol mindkét tulajdonságot gyakorolhatod, és még többet is. Ha pedig szereted a robotokat, örömmel fogod tapasztalni, hogy a Robot Bar: Spot the Differences oldalon rengeteg robotot találsz. Ebben a játékban két jelenet van előtted, amelyeket egy függőleges sáv választ el egymástól. Első pillantásra ez a két jelenet azonosnak tűnik. És ez az első benyomásodnak így is kell lennie, de közelebbről megnézve hamarosan látni fogod, hogy finom különbségeket mutatnak. A célod az, hogy megtaláld ezeket az apró különbségeket, és jelezd őket.

Ahhoz, hogy a következő jelenetre léphess, előfeltételesen sok különbséget kell megtalálnod, és különösen az utóbbiak nagyon trükkösek lehetnek. Természetesen nem kattinthatsz minden elemre a képernyőn, és korlátozott számú próbálkozásod van. A Robot Bar: Spot the Differences oldalon csak öt hibát követhetsz el, amíg újra nem kell kezdened a szintet, és mivel a Robot Bar: Spot the Differences oldalon öt különböző szint van, a figyelmi képességed egyértelműen meg lesz terhelve.

Találd meg a különbségeket ebben a szórakoztató játékban a robotokkal, amikor a Robot Bar: Spot the Differences oldalon játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Nyomja meg a bal egérgombot a képernyőn, hogy jelezze a két képernyő közötti potenciális különbséget. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Robot Bar: Spot the Differences? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a agytorna játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.