Robo Battle

Lépj be a Robo Battle világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kalandjátékok!

Játssz egy aranyos, de halálos robot szerepében, amikor kiválasztod a Robo Battle címet a Jatekokjatekok.hu oldalon, és megpróbálsz eljutni az út végére, amely 18 szintből áll, tele érdekes és szórakoztató találkozásokkal. Ahhoz, hogy eljuss a következő szintre, használnod kell a fegyveredet az utadba kerülő halálos ellenségek ellen, de azt is tudnod kell, mikor a legjobb lecsapni, és mikor a legjobb elmenni, hogy máskor is harcolhass. Néha a legjobb, ha megpróbálsz kitérni a veszélyek elől. És amikor lézereket, tüskéket vagy pörgő fűrészlapokat látsz, takarodj el az útjukból, amilyen gyorsan csak tudsz.

A Robo Battle gyári szintjei változatosak és egyediek, és mindegyikben más-más kihívást kell leküzdened. Ha pedig szeretsz gyűjteni, akkor tudnod kell, hogy 54 különleges érmét találhatsz a világban. A környezetben való óvatos navigálással, precíz ugrásokkal vagy harcban való részvétellel, amikor a visszavonulás nem jöhet szóba, a szintek megnyerése csak egy lépésre van tőled. A Robo Battle a csendes pillanatok, amikor ki kell találnod, hogyan juthatsz el a következő platformra, és a fergeteges harc pillanatainak kombinálásával a játék teljes időtartama alatt érdekesen tartja a dolgokat.

Menj egy szórakoztató kalandba egy aranyos robottal, amikor a Robo Battle játékkal játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Használd a nyílbillentyűket a balra, jobbra mozgáshoz, vagy nyomd meg a felfelé gombot az ugráshoz, a Space billentyűvel pedig lőj. Ha mobileszközön játszol, ezek a gombok a képernyő alján jelennek meg, és a megfelelő műveletek elvégzéséhez meg kell érintened őket.

Hasonló játékok:

Tetszik a Robo Battle? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kalandjátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.