Rio Rex

Lépj be a Rio Rex világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb akció játékok!

A dinoszauruszok mindig is menők lesznek, de elgondolkodtál már azon, hogy milyen menő lenne, ha a dinoszauruszok a mi időnkben élnének? Vagy ha lángokat tudnának a szájukból kidobni? Ne képzeld tovább, és játssz a Rio Rex-szel, egy szórakoztató játékkal, ahol egy T Rex szerepében játszol, aki nagy mennyiségű kárt okoz mindenféle különböző szinten.

De ne hidd, hogy tombolhatsz, és az emberek nem próbálnak majd megállítani. Folyamatosan óvatosnak kell lenned, és el kell kerülnöd a bejövő sérüléseket. Különösen a későbbi szinteken, amikor az ellenállás egyre erősebbé válik, szükséged lesz az összes megtanult képességedre, hogy túléld.

Bár semmi sem állhat igazán az utadba, a Rio Rex 12 szintje alatt érkező könyörtelen támadások miatt időről időre gyógyulnod kell. Ehhez meg kell enned az embereket, akik az utadba állnak.

Játssz kegyetlen dinoszauruszként, amikor a Rio Rexet játszod a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hasonló játékok:

Tetszik a Rio Rex? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a akció játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható