Rhino Rush Stampede

Lépj be a Rhino Rush Stampede világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb állatos játékok!

Segíts egy aranyos orrszarvúnak összegyűjteni minél több finom gyümölcsöt, miközben elkerülöd az utadba kerülő veszélyes akadályokat a Rhino Rush Stampede játékban, ahol a gyors reflexek messzire visznek. A barátságos orrszarvú irányítása a képernyőn egyszerű, csak annyit kell tenned, hogy a képernyőn balra kattintasz, hogy ugorj, ha pedig extra sebességre és erőre vágysz, akkor jobbra kell kattintanod. Bónuszként, ha jobbra kattintasz, néhány tárgyat is elpusztíthatsz. Elvégre az orrszarvúak nagyon erős állatok!

Futás közben mindenféle különböző gyümölcsöket gyűjthetsz, amiket aztán egy boltban mindenféle hasznos tárgyakká alakíthatsz át, például olyanokká, amelyekkel hasznos szövetségeseket hozhatsz magad mellé, amelyek különböző egyedi képességekkel ruháznak fel. Vagy akár olyan tárgyakat is szerezhetsz, amelyek teljesen átalakítják orrszarvúdat más, hatalmas vadállatokká, amelyek mindent elpusztíthatnak, ami az utadba áll. A Rhino Rush Stampede oldalon a lehetőségek tárháza óriási, a szórakozás pedig garantált.

Játssz egy szórakoztató játékot állatokkal a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, milyen messzire juthatsz el, amikor a Rhino Rush Stampede oldalon játszol.

Hasonló játékok:

Tetszik a Rhino Rush Stampede? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a állatos játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.