Revolution Offroad

Lépj be a Revolution Offroad világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb teherautós játékok!

Vezesd az autódat nehéz terepen, ebben a szórakoztató off-road autószimulátorban a Jatekokjatekok.hu oldalon, és játssz a Revolution Offroad oldalon. Válasszon a különböző játékmódok közül, mint például a karrier vagy egy olyan mód, ahol csak szabadon vezethet a környezetben, és kapjon ízelítőt abból, hogy milyen nehéz terepeket kell meghódítania a terepjáró vezetésnek. A pályákon a megszokottnál is több a bukkanó, így csak a legóvatosabb és legtürelmesebb sofőrök érhetnek célba baleset nélkül. És ha az épségben való megérkezés nem lenne elég kihívás, a benzintankodat is szemmel kell tartanod, mert ha az eléri a nullát, akkor egyszerűen az úton ragadsz.

De ha kitartasz, és újra megpróbálod, akkor minden pálya teljesítése után jutalmakat kapsz, amelyek segítségével új járműveket vásárolhatsz, vagy esetleg csak a jelenlegi teherautódat fejlesztheted. Miközben a Revolution Offroad 3D-s környezetében navigálsz, a türelmed lesz a kulcstényező a célba érkezéshez. De ne hanyagold el azt sem, hogy egy továbbfejlesztett teherautó mennyire segíthet eljutni a célba. Különösen, ha a karrier módban játszol, még az is lehet, hogy ragaszkodni fogsz a kiválasztott teherautódhoz, és azonnal érezni fogod minden egyes megvásárolt fejlesztés javulását. Néha az új felfüggesztések megvásárlása döntő tényező lesz a győzelem vagy a vereség között.

Vezess nehéz terepen, amikor a Revolution Offroad oldalon Jatekokjatekok.hu játszol, és nyerd meg a bajnokságot.

Hogyan kell játszani

Kormányozd a teherautódat a WASD vagy a nyílbillentyűkkel. Az újraindításhoz nyomd meg az R billentyűt, a kameranézet váltásához pedig a C billentyűt.

Hasonló játékok:

Tetszik a Revolution Offroad? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a teherautós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható