Red Rope

Lépj be a Red Rope világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Red Rope egy olyan játék, amely már a kezdetektől fogva nagyon érdekes. Meg kell próbálnod a piros kötelet az elejétől a végpontig vezetni, miközben a többi színes pontot is össze kell kötnöd az út mentén. Csak akkor nyerheted meg a szintet, ha a véletlenszerűen elhelyezett pontok zöld színűek lesznek.

Ehhez rengeteg tervezésre és türelemre van szükség, hiszen csak annyit tehetsz, hogy a mágnessel irányítod a mozgó golyót. Rengeteg türelemre és figyelemre van szükséged ahhoz, hogy minden szintet teljesíteni tudj. Ha azonban végül nem tudod folytatni, bármikor újraindíthatod a szintet, és próbára teheted a képességeidet.

Mivel a Red Rope játékban nincs két egyforma szint, mindig új kihívásokkal találod magad szemben. A játékmenet nem csak kihívást jelent, de az eredeti képlet alapján mindig új fordulatokkal és új fordulatokkal találkozhatsz. Ez teszi a Red Rope frissé és csábítóvá, miközben arra ösztönöz, hogy új játékmódokat próbálj ki. Ez egy nagyszerű ötlet, amely egy nagyon népszerű képleten alapul, próbáld ki most rögtön a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, milyen jól megy neked!

Hogyan kell játszani

Kattints és tartsd lenyomva a bal egérgombot, ha PC-t használsz, vagy tartsd az ujjad a képernyőn, ha mobileszközről játszol, és a mágnes segítségével vezesd a kötél szabad végét a célponthoz. A következő szintre jutáshoz ügyelj arra, hogy a kötél az aktuális szinten szétszórtan található többi kört is érintse.

Hasonló játékok:

Tetszik a Red Rope? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.