Rearrange Letters 2

Lépj be a Rearrange Letters 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szójátékok!

Folytassa szókincsbővítő utazását a Jatekokjatekok.hu oldalon, ha a Rearrange Letters 2 címet választja. A Jatekokjatekok.hu oldalon található többi szójátékhoz hasonlóan ezeknek a játékoknak a középpontjában is a szókincsed áll, és számíthatsz rá, hogy keményen kell gondolkodnod, ha meg akarod oldani a Rearrange Letters 2 által kínált összes kört. És mivel ez a sorozat folytatása, biztos lehetsz benne, hogy van néhány üdvözlendő kiegészítés az elődjéhez képest. Ezek a kiegészítések azonban nem változtatják meg drasztikusan az első játék játékmenetét, csupán a már ismert szabályok enyhe módosításával tartják frissen a dolgokat.

Az előző játékhoz hasonlóan a Rearrange Letters 2 oldalon is többféle játékmódot találunk. Az egyikben két kép segít kitalálni a szót, egy másikban egy filmleírás, amely segít beazonosítani, hogy melyik filmből származik, egy másik játékmódban pedig egy híres idézet, amelynek szavait kell a helyes sorrendbe rendezni. És ha valaha is elakadnál valamelyik játékmódban, vagy kifutnál az időből, mindig van lehetőséged arra, hogy a játék elárulja a választ.

Könnyen elsajátítható játékmenetével, és mivel új szavakat is tanulhatsz, a Rearrange Letters 2 a Jatekokjatekok.hu oldalon remek választás, amikor kikapcsolódni szeretnél, de ugyanakkor szórakoztató és lebilincselő módon kihívást jelent az agyadnak. A többféle játékmód pedig némi extra változatosságot is nyújt, ami mindig bónusznak bizonyulhat.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot a betűk vagy szavak fölött, hogy átrendezd őket. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőt, és mozgasd az ujjadat, hogy a betűket vagy szavakat a kívánt módon rendezd el.

Hasonló játékok:

Tetszik a Rearrange Letters 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szójátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.