Rearrange Letters

Lépj be a Rearrange Letters világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szójátékok!

Tanulj új szavakat, teszteld tudásodat és szórakozz a Jatekokjatekok.hu oldalon a Rearrange Letters játékkal, amely kiválóan alkalmas arra, ha nyugtató élményt keresel, ahol a kihívást nem az jelenti, hogy mennyire gyorsak az ujjaid, hanem inkább az, hogy milyen gyorsan működik az elméd, valamint a tudásod gazdagsága. És mivel mindenki más és más az érdeklődési köre, a Rearrange Letters oldalon választható témák is változatosak. Választhatod, hogy megoldasz egy rejtvényt, kitalálsz egy filmet, azonosítasz egy rajzot, vagy csak megmondod egy véletlenszerű szó jelentését. Ha kalandvágyónak érzed magad, olyan opciót is választhatsz, ahol ezek a különböző témák mind megjelenhetnek egy forduló során.

A Rearrange Letters a nyugodt természetéhez igazodva csak egy kézzel játszható. Ez biztosíthatja, hogy a másik kezeddel a szótárban keresgélhess a helyes válasz után, de a másik kezedben tarthatod a kedvenc italodat is, miközben megpróbálod megoldani a játék által kínált kihívásokat. Minden forduló elején véletlenszerű betűk sora jelenik meg a képernyőn, és ahogy a játék címe is sugallja, ezeket kell mozgatnod és átrendezned úgy, hogy a képernyő alján elhelyezett kérdésre válaszoljanak, vagy helyesen azonosítsák az előtted lévő rajzot. Vagy ha azt az opciót választod, ahol egy film címét kell kitalálnod, akkor vagy egy ikonikus mondat lesz a nyomod a filmből, vagy egy rövid leírás. A Rearrange Letters menő tulajdonsága pedig az, hogy ha egyszer elakadnál, vagy csak elveszted a türelmedet, mindig van lehetőséged arra, hogy a játék felfedje előtted a helyes választ.

Találd meg a helyes szavakat, amikor a Rearrange Letters oldalon Jatekokjatekok.hu játszol, és gazdagítsd a szókincsedet.

Hogyan kell játszani

A játékhoz az egér bal gombjával kell kiválasztanod egy betűt, és a gomb lenyomva tartása közben a betűt a kívánt helyre mozgatni. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőt, és miközben az ujjadat a képernyőn tartod, mozgasd a kívánt helyre az adott betűt.

Hasonló játékok:

Tetszik a Rearrange Letters? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szójátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.