Rayman's Incrediballs Dodge

Lépj be a Rayman's Incrediballs Dodge világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb .io játékok!

A többjátékos játékok nagyon szórakoztatóak lehetnek, különösen, ha ezek a többjátékos játékok Rayman színes és varázslatos világában játszódnak. A Rayman's Incrediballs Dodge pontosan ilyen, egy szórakoztató és akciódús online többjátékos játék, amely remekül alkalmas arra, amikor van néhány szabad perced, és szeretnél kikapcsolódni. Természetesen, ahogyan arra valószínűleg számítottál, a gyönyörű stilizált látványvilág jelen van a Rayman's Incrediballs Dodge. Ha mindezt szórakoztató zenével és vidám környezeti hangokkal párosítod, akkor egy olyan élményt kapsz, amely elragadó.

A Rayman's Incrediballs Dodge célja, hogy kikerüld az arénát folyamatosan elárasztó veszélyeket, miközben a többi játékos elől is kitérsz, és hasznos tárgyakat gyűjtesz, amelyek segítenek a hosszabb túlélésben. A veszélyek között vannak hatalmas tűzgolyók, indák, amelyek a helyeden tartanak, és ha hosszabb időre sikerül elkerülnöd a vereséget, az aréna egyes részei elkezdenek leomlani, és ha egy omladozó darabra kerülsz, akkor kiesel.

Csatlakozz a többjátékos mókához a Jatekokjatekok.hu oldalon, és próbálj meg utolsónak állva maradni a Rayman's Incrediballs Dodge oldalon.

Játsszon más játékokat a Ubisoft sorozatból:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. Brawlhalla Grand Slam
 12. TrackMania Blitz
 13. Rabbids Wild Race

Hasonló játékok:

Tetszik a Rayman's Incrediballs Dodge? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a .io játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.