Ram The Yoddha

Lépj be a Ram The Yoddha világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Ha kíváncsi vagy, hogyan lett Robin Hood Anglia legjobb íjásza, valószínűleg sejtheted, hogy az íjjal való folyamatos gyakorlásnak köszönhetően. Ram The Yoddha lehetőséget ad arra, hogy gyakorold a célzást és az íjjal való bánásmódot, így a játék végére ráérezhetsz, milyen érzés az igazi mesterfogás.

A Ram The Yoddha játékban Lord Ram, egy nagyszerű íjász szerepében játszol, akinek el kell pusztítania a földedet megtámadó gonosz sereget. A támadók visszaveréséhez olyan gyorsan kell céloznod és lőnöd, amilyen gyorsan csak tudsz, mert minden egyes lövés időzített, és az időzítő csak akkor áll vissza, ha lövésedet megtetted. Ez azonban nem jelenti azt, hogy úgy bánhatsz az íjaddal, mint egy gépfegyverrel, mert korlátozott számú nyílvessződ van.

Időről időre különleges erők jelennek meg a pályán, és ha sikeresen eltalálod őket, akkor különleges képességet kapsz, amivel jobban megtisztíthatod a szintet az ellenségtől. Ha pedig a fejre célzol, azonnal leteríthetsz egy ellenséget.

Jó szórakozást a Jatekokjatekok.hu oldalon egy szórakoztató íjász játékkal!

Hasonló játékok:

Tetszik a Ram The Yoddha? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.