Ragdoll Rise Up

Lépj be a Ragdoll Rise Up világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb stickman játékok!

A Ragdoll Rise Up egy olyan játék, amelyben a léggömbök az egyetlen közlekedési eszközöd, és ahol a szint tetejére kell lebegned. Persze a dolgok nem ilyen egyszerűek, és a Ragdoll Rise Up számos szintje során azt kéri, hogy a különböző akadályokat, amelyek a szakaszokon szétszórva találhatók, szüntessétek meg, ha meg akartok menekülni a léggömbökkel.

Ezek az akadályok lehetnek bármi, a blokkoktól kezdve, amelyek csak elállják az utadat, egészen a veszélyes tüskékig, amelyek elpusztítják a léggömbödet, ha összeütközöl velük. És bár a dolgok lassan kezdődnek, minél többet játszol, annál nehezebbé válnak az akadályok, és egyes szakaszokon még a különböző típusú veszélyek is kombinálódnak. Ahhoz, hogy a karakterednek szabaddá tedd az utat, hogy elrepülhessen, ezeket az akadályokat kell megérintened. De nem csak a sebesség az, amivel ezeket az utat elzáró elemeket kell kiválasztanod, hanem az is, hogy milyen sorrendben választod ki az eltávolításukat.

Az első dolog, ami felkelti a figyelmedet, miután elkezdesz játszani a Ragdoll Rise Up címmel, talán a jellegzetes művészeti stílusa, amely a gyerekek által néha készített ceruzarajzokra emlékeztethet. Ezek a vizuális elemek valóban egyedi hangulatot kölcsönöznek a Ragdoll Rise Up oldalnak, és sokkal játékosabbá teszik a játékot. És a játék kontextusában sokkal hihetőbbé.

Használd a lufikat a pályán való átkeléshez, amikor a Ragdoll Rise Up oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu és érezd jól magad!

Hogyan kell játszani

Ha PC-t használsz, akkor a bal egérgombbal kattints a különböző elemekre a képernyőről, hogy eltávolítsd őket. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg ezeket az akadályokat az ujjaddal.

Hasonló játékok:

Tetszik a Ragdoll Rise Up? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a stickman játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.