Rabbids Wild Race

Lépj be a Rabbids Wild Race világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb versenyzős játékok!

Repülj a konkurencia előtt a Rabbids Wild Race, egy bájos többjátékos játékban, ahol a jetpack segítségével kell a versenytársak elé kerülnöd. Ahhoz, hogy legyőzd az összes ellenfeledet, ki kell kerülnöd a pályákon elszórtan található számos akadályt, és arra is ügyelned kell, hogy minél több hasznos tárgyat gyűjts össze. Ha például megszerezted a mágnest, akkor az automatikusan érméket ragad meg messziről. Az érmék gyűjtésével pedig mindenféle érdekes ruhákat oldhatsz fel.

Ahhoz, hogy az áhított első helyre kerülj, néhány ravasz trükköt is be kell vetned, például az ellenfeleid fejére kell ugranod, hogy extra lökést kapj. És minden segítségre szükséged lesz, mert minél előrébb jutsz, annál több akadály kerül az utadba, például lézerakadályok és ellenségek, akik lövedékeket lőnek feléd. De annak ellenére, hogy a dolgok egyre bonyolultabbá válnak, minél többet játszol, a jetpacked és a karaktered mozgásának fortélyait is elsajátíthatod. Pillanatok alatt kitérsz az utadba kerülő akadályok elől, és könnyedén megszerezheted az első helyet. Ha pedig figyelembe veszed, hogy a Rabbids Wild Race egy online többjátékos játék, és más emberi ellenfelek ellen fogsz játszani, bármikor meghívhatod néhány barátodat, és versenyezhettek egymással.

A grafika és a zene remekül illeszkedik a fantasztikus világhoz, amelyet a Rabbids univerzumtól már megszokhattál, és a különc karakterek és a lendületes zene keverékével a Rabbids Wild Race játék élvezetes lesz.

Készülj fel egy egyedülálló világban zajló online versenyre, és játssz a Rabbids Wild Race oldalon a Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Ha PC-ről játszol, nyomd meg a bal egérgombot a jetpack aktiválásához és a felfelé haladáshoz. Ha mobilkészüléket használsz, helyette koppints a képernyőre.

Játsszon más játékokat a Ubisoft sorozatból:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. Brawlhalla Grand Slam
 12. TrackMania Blitz
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Hasonló játékok:

Tetszik a Rabbids Wild Race? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a versenyzős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.