Rabbids Volcano Panic

Lépj be a Rabbids Volcano Panic világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb .io játékok!

Készülj fel egy vad kalandra a Jatekokjatekok.hu oldalon a Rabbids Volcano Panic oldalon. Merülj el a Rabbids-sziget káoszában és izgalmában, miközben egy monumentális vulkánkitörésnek néz elébe! A küldetésed? Maradj biztonságban, ameddig csak lehet, miközben navigálsz az omladozó sziget alattomos terepén. Minden egyes pillanatban egyre instabilabbá válik a talaj a lábad alatt, ezért tartsd meg az eszed, és juss át az omladozó padlón, mielőtt a pánikba esett Rabbidok magukkal rántanának téged is. Hívd ki barátaidat és játékostársaidat, hogy ki bírja tovább a káoszt, és ki kerül ki győztesen a Rabbids Volcano Panic oldalon, miközben a dicsőségért és a dicsőségért versenyeztek. Gyors játékmenetével és kiszámíthatatlan fordulataival a Rabbids Volcano Panic izgalmas versengésre és szívszorító izgalmakra ad lehetőséget.

Miközben a vulkánkitörés káoszában navigálsz, tartsd szemmel a bónusz tárgyakat, amelyek segítségével előnyre tehetsz szert ellenfeleiddel szemben. A sebességnövelőktől a védőpajzsokig ezek a power-upok jelenthetik a különbséget a túlélés és a katasztrófa között. De vigyázz - a Rabbid társaid nem restek piszkos játékot űzni a saját túlélésük érdekében. Használd az eszed és a stratégiádat, hogy csapdába ejtsd a többi játékost, és elsőként bukj el, így biztosítva magadnak az utolsó talpon maradt Rabbid helyét.

A Rabbids Volcano Panic minden egyes pillanattal egyre intenzívebbé válik, és a határaidat feszegetve igyekszel túlélni a káoszt, hogy győztesként kerülj ki belőle. Képes leszel-e egy lépéssel a versenytársak előtt maradni és túlélni a vulkánkitörést, vagy felemészt a Rabbids Island káosza? A választás a tiéd, szóval szedd össze a bátorságod, élesítsd a reflexeidet, és készülj fel egy nagyszerű kalandra a Rabbids Volcano Panic oldalon Jatekokjatekok.hu!

Hogyan kell játszani

Mozogj a nyílbillentyűkkel, vagy nyomd meg a bal egérgombot, és mozgasd az egeret a mozgáshoz. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre, és mozgasd az ujjadat a képernyőn, hogy irányítsd a karakteredet.

Játsszon más játékokat a Ubisoft sorozatból:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Stack
 4. For Honor Warriors io
 5. All-Star Blast!
 6. Might & Magic Armies
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Hasonló játékok:

Tetszik a Rabbids Volcano Panic? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a .io játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.