Queen of Pop

Lépj be a Queen of Pop világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

A Queen of Pop oldalon a lehető legszórakoztatóbb módon gyakorolhatod az időzítést, amikor egy energikus zenei ütemre próbálsz hangolódni. A Queen of Pop irányítási sémája egyszerű, és csak három billentyűzetbillentyűt kell elsajátítanod, a bal nyíl, a jobb nyíl és a lefelé nyíl billentyűt. Ezek mindegyike egy-egy gombot vezérel a képernyő alján. A pontok megszerzéséhez meg kell nyomnod őket, amikor egy korong átfut rajtuk.

Mint majdnem minden dalban, itt is lassan indulnak a dolgok az elején, de egy idő után a dallam kezd felpörögni, és a billentyűk helyes lenyomása egyre nehezebbé válik. De a gyakorlás segít a fejlődésben, és hamarosan elsajátíthatod a Queen of Pop oldalon található dalokat.

Játssz a zenét és a gyors reflexeket ötvöző szórakoztató játékkal a Jatekokjatekok.hu oldalon, és próbálj meg magas pontszámot elérni.

Hasonló játékok:

Tetszik a Queen of Pop? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.