Pyramid Solitaire

Lépj be a Pyramid Solitaire világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb pasziánsz játékok!

Pyramid Solitaire egy egyedülálló változata a szokásos pasziánsz játéknak, és egy nagyon lenyűgöző csavarral érkezik. A hangsúly itt a kártyapiramis kiürítésén van. Ezt két olyan kártya párosításával érheted el, amelyek összege 13. Ha nálad van a királykártya, akkor csak kattintással tisztíthatod meg, ami még érdekesebbé és izgalmasabbá teszi az élményt.

Egy bizonyos ponton kifogysz a táblán lévő egyezésekből. Ez normális, és amikor ez megtörténik, akkor csak ki kell osztanod egy kártyát a készletből. Így sokkal könnyebb lesz gyufát generálni, és ez az, ami igazán kiemeli a játékot. Természetesen, amikor a Pyramid Solitaire oldalon játszol, egészen meg fogsz lepődni, hogy mennyire izgalmas minden játékmenet. Csak jól kell szórakoznod és elmerülnöd a folyamatban ezekkel a vonzó és szórakoztató, kreatív ötletekkel, amelyeket a játékba hoztál.

A Pyramid Solitaire játékélmény nagyon kielégítő, és a többi pasziánsz játékhoz képest határozottan sokkal erőteljesebb. Ha szeretnél kipróbálni egy nagyszerű csavart a hagyományos pasziánszon, próbáld ki a Pyramid Solitaire oldalt a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nagyon jól fogsz szórakozni!

Hogyan kell játszani

Az egér bal gombjával lépj kapcsolatba a kártyákkal és válaszd ki őket, majd tartsd lenyomva, hogy a kártyákat egyik kupacból a másikba helyezhesd. Ugyanezek az irányítások érvényesek, ha mobilkészüléket használsz, de az egér helyett a képernyőre kell koppintanod a játékkal való interakcióhoz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Pyramid Solitaire? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a pasziánsz játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.