Puppet Soccer Challenge

Lépj be a Puppet Soccer Challenge világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb focis játékok!

Készülj fel a világbajnokságra, amikor a Puppet Soccer Challenge oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. Ebben a szórakoztató focis játékban lehetőséged nyílik arra, hogy gyakorold a lövési képességeidet, és mindent megteszel azért, hogy minél több gólt szerezz, gondosan megrajzolva a labda röppályáját, miközben figyelembe veszel mindenféle akadályt, amely közted és a kapufa között áll. A lövés helyes szögének kiválasztása mellett a megfelelő sebességet is meg kell választanod. Akárcsak a valódi játékban, a gólszerzéshez vezető út ritkán egyértelmű, ezért alkalmazkodnod kell, ha a legmagasabb pontszámot akarod elérni.

A Puppet Soccer Challenge megtévesztően egyszerű irányításával a kihívást az jelenti, ha jól ismered a játékosod képességeit, és az is, ha helyesen tudod kiválasztani a labda útját. És mivel a futballpálya állandó változásban van, és minden egyes gól után, amit sikerül lőnöd, különböző új elemekkel egészül ki, nagyon gyorsan kell alkalmazkodnod minden új helyzethez. De miután elsajátítottad a játék kezdeti tanulási görbéjét, gólokat fogsz lőni jobbra-balra. A Puppet Soccer Challenge hangulata a focipályára repít, a stilizált grafikával és a vidám hangokkal a fociélmény biztosan elvarázsol.

Lőj annyi gólt, amennyit csak tudsz, és érezd jól magad, amikor a Puppet Soccer Challenge játékkal játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Az egér bal gombjának megnyomásával válaszd ki a lövéseid szögét és lövőerejét. Ha mobilkészüléket használsz, ehelyett érintsd meg a képernyőt, hogy kiválaszd ezeket a paramétereket.

Hasonló játékok:

Tetszik a Puppet Soccer Challenge? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a focis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.