Punk Lolita Fashion

Lépj be a Punk Lolita Fashion világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb öltöztetős játékok!

Nézd meg ezt a szuper klassz öltöztetős játékot a Rinmaru-tól! Ha szereted a punk hangulatot, és szereted a Lolita játékokat, akkor erre teljesen rá fogsz kattanni! Először is, kiválaszthatod a bőrszínedet, a hajszínedet és a frizurádat. Akár egy rövid punk frizurát szeretnél, akár valami hosszút és éleset, mindenre van lehetőséged.

Most pedig merülj el a divatos Y2K ruhákkal teli ruhatárban, amelyben emo és kísérteties stílusok találhatók. Inkább alternatív pop-rock énekesnő vagy? Nos, válassz egy gyilkos inget vagy blúzt, rétegezd fel néhány Lolita-stílusú szoknyával, a rövidtől a szélesig és a hosszúig, mindegyiket menő koponya- és gótikus mintákkal díszítve!

A következő szekcióban a viktoriánus ihletésű, sötét ruhákkal, leggingsekkel, harisnyákkal, és a hosszú ipari csizmák, magassarkú cipők vagy tornacipők közül választhatsz - bár legyünk őszinték, itt a csizmák teljesen uralkodnak.

Hogy teljes legyen a megjelenésed, dobj fel egy piros vagy fekete nyakkendőt, szerezz be néhány félelmetes kalapot, punk öveket, koponya- vagy keresztnyakláncokat, és mindenféle kísérteties csecsebecsét. Még egy emo koponyás táskát is feldobhatsz, és még sok minden mást is! És ne felejts el kattintani azokra a színes körökre, hogy megváltoztasd a háttér színét.

Ha elégedett vagy az epikus alkotásoddal, nyomd meg a Befejezés gombot, és mutasd meg a stílusodat!

Hasonló játékok:

Tetszik a Punk Lolita Fashion? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a öltöztetős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható