Pull Pin

Lépj be a Pull Pin világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kirakós játékok!

A Pull Pin egy egyedi kirakós játék, amely első pillantásra triviálisnak tűnhet, de hamarosan megnöveli a nehézséget, hogy egészséges agytornát kínáljon, ahogyan azt minden jó kirakós játéknak tennie kell. A Pull Pin célja, hogy a csapokkal visszatartott tárgyakat a képernyő alján lévő dobozba helyezd.

A játék befejezésére irányuló törekvésed során a legkülönfélébb szintekkel találkozol, amelyek közül mindegyik egyedibb, mint az előző. Helyesen kell meghatároznod, hogy milyen sorrendben húzd ki a csapokat, hogy a szint tárgyai eljussanak a célba.

A gyönyörű grafikával és hangokkal rendelkező Pull Pin egy nagyszerű kirakós játék, amelyhez biztosan visszatérsz majd, ezért látogass el a Jatekokjatekok.hu oldalra, amikor csak szeretnél egy újabb szintet befejezni és edzeni az agyadat.

Hasonló játékok:

Tetszik a Pull Pin? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kirakós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.