Prison Rampage

Lépj be a Prison Rampage világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb akció játékok!

A börtön köztudottan egy elég kaotikus hely, de a Prison Rampage egy teljesen más szintre emeli a helyzetet. Ebben a játékban számtalan támadó hullámot kell túlélned, akik folyamatosan támadnak téged, és nem hagyják abba, amíg meg nem semmisítenek. Ahhoz, hogy túléld az ellenség könyörtelen támadását, az akrobatikus képességeidre és a fegyveredre kell támaszkodnod. Minden alkalommal, amikor ugrálsz, támadsz is, és ez egyfajta balettet, táncot hoz létre az ellenséggel, ahol egy rossz lépés a szint gyors újraindítását jelentheti.

Hogy a dolgokat még nehezebbé (és érdekesebbé) tegye, a Prison Rampage mindenféle különböző ellenséget dob rád, amelyek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik: néhányuk nagyon gyors, néhányuk időzített időközönként ugrik, ami miatt pontos pillanatokban kell lőnöd, ha el akarod találni őket, és néhányuknak rengeteg életereje van. Egy biztos: mindegyikükhöz gyorsan kell alkalmazkodnod, ha túl akarod élni az intenzív köröket, amelyeket a Prison Rampage kínál. Szerencsére minden legyőzött ellenség bizonyos mennyiségű érmét ejt el, amivel fejlesztheted a képességeidet, ami segít a túlélésedben. Attól kezdve, hogy több egészséget kapsz, ami tartósabbá tesz, és képes leszel több találatot elviselni, hogy jobb fegyvereket szerezz, ezek a fejlesztések a kulcsot jelentik a későbbi szintek eléréséhez.

Túléld az ellenség közelgő támadását, amikor játszol Prison Rampage a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Az ugráshoz és a bal vagy jobb irányba történő lövöldözéshez vagy a bal vagy a jobb nyilat kell megnyomnod, vagy a képernyő bal vagy jobb oldalán kell kattintanod, ha PC-t használsz. Ha mobilkészüléket használsz, ugyanezt a funkciót a képernyő bal vagy jobb oldalára koppintva érheted el.

Hasonló játékok:

Tetszik a Prison Rampage? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a akció játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.