Premier Crossword

Lépj be a Premier Crossword világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb rejtvény játékok!

A Premier Crossword azoknak szól, akik a következő szintre szeretnék emelni keresztrejtvényfejtési képességeiket. Mivel minden vasárnapra egy egyedi rejtvény jut, elegendő időd van felkészülni és csiszolni a szókincsedet, mielőtt megpróbálnád felfedni az összes szót a táblán.

Bár a Premier Crossword egy kicsit nehezebb, mint a szokásos keresztrejtvényfejtő játék, van egy hasznos súgó opció, amely megmutatja, hogy melyik szó hiányzik egy adott helyen, ha szükséged van rá. Nem mellesleg, ha szünetre van szükséged, a Premier Crossword elmenti a haladásodat is, így bármikor folytathatod onnan, ahol abbahagytad, amikor visszatérsz. És valószínűleg használni fogod ezt az opciót, mert a Premier Crossword több szót is tartalmaz, amit fel kell fedezned, mint egy átlagos ilyen típusú játék. Ha pedig egy bizonyos napon nem tudsz játszani, a Premier Crossword archiválja az aznapi rejtvényt, így egy későbbi időpontban is játszhatsz vele.

Tedd próbára a szavakkal kapcsolatos tudásodat a Jatekokjatekok.hu oldalon minden vasárnap, és próbáld meg megoldani a nap rejtvényét a Premier Crossword oldalon.

Hasonló játékok:

Tetszik a Premier Crossword? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a rejtvény játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.