Pool Party Match 3

Lépj be a Pool Party Match 3 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb match 3 játékok!

Mi mással hűsíthetné le magát jobban egy forró nyári napon, mint a medencében? Győződj meg róla, hogy bepakoltad a törölköződet és a fürdőruhádat, és csatlakozz Bunni kirándulásához a víziparkba ebben a színes 3 gyufás játékban. Pukkaszd szét a vízilufikat, és távolíts el minden nem kívánt tárgyat a medencéből. Használd a strandlabdát vagy a vízipisztolyt, hogy még több lufit pukkaszd ki, és permetezd el az algát, a szennyeződéseket és a szemetet. Ha több azonos színű lufit kombinálsz, akkor egy szuper lufit hozhatsz létre, amely egész sor lufit pukkaszt szét, és gyönyörködtető látványt nyújt a szemednek.

A kalóz Bunni kalózzal még kincsvadászatot is folytathatsz, hogy díjakat és jutalmakat oldj fel. Élvezd a napsütéses napokat az aquaparki paradicsomban, és játssz most ingyen a Pool Party játékkal!

Hasonló játékok:

Tetszik a Pool Party Match 3? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a match 3 játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.