Pool Club

Lépj be a Pool Club világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb biliárd játékok!

Szeretnél egy menő biliárdjátékot játszani? Lépj be a Pool Club világába, egy nyugodt és szórakoztató játékba, ahol a cél az összes csíkos és egyszínű golyó bezsebelése a győzelemhez.

A szabályok egyszerűek, és a lövéseidet nagyon finoman irányíthatod, így biztos lehetsz benne, hogy a golyó röppályáját teljes mértékben te irányítod. Válassza meg bölcsen, hova üt a dákó, irányítsa a lövés erejét, és mindig vegye figyelembe az asztalon lévő összes többi golyó helyzetét.

A kihívás fokozása és az extra arcade-érzés érdekében szigorú időzítés alatt állsz, így egyszerre kell pontosnak és gyorsnak lenned! Süllyessz el minél több golyóállványt 90 másodperc alatt, és tartsd be a kombókat, hogy folyamatosan plusz időt kapj. A több rendelkezésre álló idő azt jelenti, hogy nagyobb esélyed van a magasabb pontszám elérésére.

Élvezd a klassz játékot most a Pool Club játékkal!

Hasonló játékok:

Tetszik a Pool Club? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a biliárd játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.