Police Urban Parking

Lépj be a Police Urban Parking világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb parkolós játékok!

Ha Ön autóvezető, talán tudja, milyen trükkös lehet a parkolás, és mennyire kell koncentrálnia ahhoz, hogy helyesen parkoljon. Végül is ez várható, hiszen a precíz mozdulatokat nem olyan könnyű végrehajtani, amikor egy több mint egy tonnás járművet kell egy adott helyre elhelyezni.

Police Urban Parking a végletekig viszi az autó parkolásának aktusát, hiszen a kormánykerék minden apró változása erősen eltúlzott, így ha egy kis irányváltoztatásra számítanál, meglepődve tapasztalhatod, hogy most éppen az ellenkező irányba nézel. Néha azonban, amikor valamit extrém körülmények között csinálsz, amikor ugyanezzel a helyzettel szembesülsz, de kedvezőbb körülmények között, például amikor a kormánykerék nem úgy reagál, mintha súlyok lennének rajta, akkor azt tapasztalhatod, hogy a dolgok lényegesen könnyebbek. A Police Urban Parking egy sor, egyre nehezedő nehézségi szinten kéri, hogy a menő rendőrautót egy adott helyen parkoljuk le, és néha egy bizonyos irányba fordulva.

Bár a Police Urban Parking számos szintjén mindenféle akadályok kerülhetnek az utadba, a tudásod is nőni fog, így biztosan örülni fogsz az extra kihívásnak. Az autó trükkös irányításához biztosan alkalmazkodni fogsz, és rövid idő alatt profi parkolóvá válsz.

Emeld vezetési képességeidet a következő szintre, amikor a Police Urban Parking oldalon játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon, és érezd jól magad.

Hogyan kell játszani

A nyílbillentyűkkel óvatosan mozgasd a rendőrautót az úton lévő nagy zárójelekkel jelzett parkolóhely felé. Útközben ne üss el semmit, különben újra kell kezdened a szintet.

Hasonló játékok:

Tetszik a Police Urban Parking? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a parkolós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.