Pirate Treasure Hook

Lépj be a Pirate Treasure Hook világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Legyél a grappling hook mestere, amikor játszol Pirate Treasure Hook a Jatekokjatekok.hu oldalon. A tenger tele van kincsekkel, és egy kalóz mindig készenlétben van, hogy megtömje a pénztárcáját a tenger gazdagságával, de ahhoz, hogy hatalmas fejpénzt követelhess, meg kell győződnöd arról, hogy a célod készen áll, hogy elkapd az összes csillogó kincsesbányát.

Ahhoz, hogy a leggazdagabb kalóz legyen, akit a Pirate Treasure Hook tengerek valaha is láttak, meg kell tanulnod, mikor a legjobb idő a horogra lőni a tenger kincseit. A célod, hogy a legértékesebb tárgyakat kapd el, amiket látsz, különösen azért, mert korlátozott időd van arra, hogy mindet elkapd.

És ne hidd, hogy az a sok arany kárba vész! Rengeteg különleges tárgyat vásárolhatsz a boltban, amely a szint befejezése után érhető el. Olyan dolgokat, mint a bombák, amelyek akkor robbannak fel, amikor csak akarod.

Ügyelj arra, hogy gondosan válaszd meg a lövéseket, mert ha egyszer kilőtted a csáklyát, nincs visszaút, és nem akarsz értékes másodperceket pazarolni arra, hogy a hajód fedélzetére juttass valamit, ami nem túl értékes.

Fejezd be az összes szintet, és légy a leggazdagabb kalóz, akit a tengerek valaha is láttak, amikor a Pirate Treasure Hook oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hasonló játékok:

Tetszik a Pirate Treasure Hook? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.