Pirate Defense

Lépj be a Pirate Defense világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

Tervezd meg a védelmet és védd meg a kalózbázist az ellenfelektől a Pirate Defense oldalon. A jó védelem megtervezéséhez gondosan ki kell választanod, hogy milyen tornyot akarsz elhelyezni egy adott helyen, mert minden toronynak megvannak a maga erősségei és gyengeségei. Ha képes vagy felismerni ezeket a tulajdonságokat, akkor biztonságban tudod tartani a bázisodat.

A 15 kihívást jelentő pályán keresztül próbára tesszük a képességeidet, és ezek a szintek mindegyike új és egyedi elemeket hoz a játékba, amelyek folyamatosan arra kérnek, hogy a stratégiádat az utadba kerülő új veszélyekhez igazítsd. Mit fogsz választani, hogy egy tornyot helyezel el egy stratégiai ponton, vagy egy meglévő tornyot fejleszteni fogsz, hogy növeld a hatalmát? Vagy aközött, hogy egy nyilakat kilövő vagy egy kalapáccsal keményen ütő tornyot helyezel el?

Mindezekre a kérdésekre és még sok másra is választ kapsz, ha játszol a Pirate Defense oldalon a Jatekokjatekok.hu!

Hasonló játékok:

Tetszik a Pirate Defense? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.