Pirate Cards

Lépj be a Pirate Cards világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kártyajátékok!

Bújj egy bátor kalózkapitány bőrébe, és fedezz fel egy távoli szigetet, amely tele van veszélyekkel és persze rengeteg kincsekkel, mert a szerencse mindig a merészeknek kedvez! A Pirate Cards, ahogyan azt várnád, egy kártyajáték. Szabályai egyszerűek: csak egy lépést tehetsz vagy jobbra, vagy balra, vagy felfelé, vagy lefelé a táblán, amíg el nem fogynak az életpontjaid.

Ahhoz, hogy megtervezd a stratégiádat, és minél tovább túléld, figyelj arra, hogy mennyire veszélyesek az ellenségeid, és nézd meg a saját életpontjaidat, és okosan tervezz. Lőhetsz ágyúkkal, ihatsz elixíreket, felszerelhetsz pajzsokat és érméket, és ha meglátsz egy hordót, és azon gondolkodsz, hogy összetöröd, csak légy tudatában, hogy csúnya meglepetéseket rejthet. De ismétlem, néha a szerencse a merészeknek kedvez, így a legjobb, ha kockáztatsz, különösen, ha egy halálos szigeten vagy!

Győződj meg arról is, hogy legyőzted a főnököket, hogy fejleszthesd a hősödet, és egy minijáték teljesítésével kinyithatod a kincsesládákat! Tarts egy nagyszerű kalandban a Jatekokjatekok.hu oldalon a Kalózkártyákban!

Hasonló játékok:

Tetszik a Pirate Cards? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kártyajátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.