Pipe Mania

Lépj be a Pipe Mania világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb agytorna játékok!

A Pipe Mania egy izgalmas, szórakoztató és élvezetes kirakós játék, ahol több tucat különböző szinten játszhatsz végig. Az alapötlet mindig ugyanaz, csöveket kell összekötnöd és a vizet a cél felé irányítanod. Bár könnyen indul, a Pipe Mania egyre nagyobb kihívást jelent, és azon kapod magad, hogy próbára teszed a képességeidet, miközben a csöveket úgy kapcsolod össze, ahogyan szeretnéd.

Néhány szinten többféle módon is teljesítheted őket, ami tovább növeli a játékélményt és a szórakozást, amit itt szerezhetsz. A Pipe Mania játékban nincs két egyforma szint, és minden alkalommal kipróbálhatsz valami újat, és kipróbálhatod a képességeidet. A Pipe Mania egy olyan játék, amely gondolkodásra késztet, ami sok boldogságot és szórakoztató pillanatot hoz a játékba.

Minden szintnek megvan a maga megoldása, és a játék folyamatosan új kihívásokat hoz, amelyeket teljesítened kell. Minden szintet annyiszor próbálhatsz meg újra, ahányszor csak akarsz. Így még ha valamelyik szint nehéz is, az sem jelent majd problémát, hiszen előbb-utóbb teljesíteni fogod.

Próbáld ki a rejtvényfejtő képességedet, és nézd meg, meddig jutsz a Pipe Mania játékban, csak a Jatekokjatekok.hu oldalon !

Hogyan kell játszani

Válassza ki a megfelelő cső irányát a csőre koppintva, amíg az úgy mutat, hogy a folyadék szabadon áramolhasson az egyik végéből a másikba.

Hasonló játékok:

Tetszik a Pipe Mania? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a agytorna játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.