Penguin Cafe

Lépj be a Penguin Cafe világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb étterem játékok!

Segíts Bertának, a barátságos pingvinnek a Penguin Cafe honlapról, hogy a sarkvidéki hidegben irányítsa és működtesse kávézóját. A jegesmedvék, rozmárok és más ilyen fenséges lények szórakoztató és érdekes karakterek látogatják a kávézódat, így ezen a vidéken sosem lesz unalmas pillanat. Bertának pedig minden segítségre szüksége lesz, hiszen ebben a régióban a körülmények kemények, és a jéghegyen élés megnehezítheti a dolgokat.

Minden új nap új vásárlókat hoz a boltodba, és minden új nap új kihívásokat hoz. Minden ügyfélnek megvannak a maga egyedi igényei, és a gyors kiszolgálás szinte mindig garantálja a bőséges borravalót. És ügyelj arra, hogy ne hibázz a kiszolgáláskor, mert nem szeretnéd, ha a szemétbe dobálnád az ételt vagy az italt.

Minden új ügyfélnek, aki átlépi az ajtódat, szüksége lesz egy helyre, ahová leülhet, ezért gondoskodnod kell arról, hogy kiválassza őket, és az asztalnál is legyen egy szabad hely. Ezután fel kell venned a rendelésüket, a bárpulthoz kell menned, és a megfelelő rendelést kell visszahoznod a vendégnek, majd fel kell szolgálnod neki. Miután végeztek, a nyújtott szolgáltatástól függően kereshetsz néhány aranyérmét. Minden nap lesz egy bizonyos cél, amit teljesítened kell, ezért mindent megteszel, hogy elérd, ha azt akarod, hogy a kávézód fennmaradjon.

Tegyél egy izgalmas utazást a sarkvidéken a Penguin Cafe szórakoztató szereplőivel együtt, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Használd az egér bal gombját a játékelemekkel való interakcióhoz, például az UI gombok vagy az élelmiszerelemek és a vendégek megérintéséhez. Ha mobileszközről játszol, koppints inkább arra a képernyőre, ahol ezek az elemek találhatók.

Hasonló játékok:

Tetszik a Penguin Cafe? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a étterem játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.