Penalty Kicks

Lépj be a Penalty Kicks világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb focis játékok!

Ha szereted a futballt, akkor biztosan ismered a büntetőrúgások izgalmát, és azt, hogy milyen feszült lehet ez a párbaj a játékos és a kapus között. És különösen azt, hogy a közönség mennyire meg tud őrjöngeni ezen az összecsapáson. Egyesek számára ez lehet a mérkőzés csúcspontja, különösen a döntő mérkőzéseken, ahol ezek a büntetőrúgások általában a legintenzívebbek. Jatekokjatekok.hu egy olyan játékot hoz neked, amely kizárólag a foci ezen izgalmas részére összpontosít a Penalty Kicks.

Mint egy igazi büntetőpárbajban, itt is úgy kell elrúgni a labdát, hogy az becsapja a kapust. Ennek eléréséhez több elem is közrejátszik, de a Penalty Kicks játékban a legfontosabb, hogy helyesen célozd meg a lövéseidet, és tervezd meg a labda röppályáját, valamint reméld, hogy a szerencse melletted áll, és a kapus a másik irányba ugrik, és nem fogja el a lövésedet. Akárcsak egy igazi focimeccsen, itt is sok szerencse játszik közre, különösen a játék ezen szakaszában. Néha egy könnyű lövés azért megy át, mert a kapus a másik irányba ugrott.

Ahhoz, hogy gólt tudj lőni, úgy kell céloznod a lövéseidet, hogy az minél közelebb kerüljön a kapufa széléhez. Ezeket a helyeket a kapus a legnehezebben éri el, némelyik ellen szinte lehetetlen védekezni. De minél közelebb kerül a szélekhez, annál nagyobb az esélye annak, hogy a labda nem is éri el a kapufa általános területét. Ez egy nagy kockázat, nagy jutalom típusú dolog, és a 15 lövés során, amit a Penalty Kicks oldalon kapunk, rengeteg lehetőségünk lesz arra, hogy ezt a döntést mérlegeljük.

Lőj sok gólt, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, és készülj fel a bajnokság megnyerésére, amikor a Penalty Kicks oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Ezt a játékot csak egérrel lehet játszani, a számítógépeden. A lövéshez a bal egérgombot lenyomva kell tartanod, és abba az irányba kell céloznod, amerre a labdát szeretnéd lőni.

Hasonló játékok:

Tetszik a Penalty Kicks? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a focis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.