Path Painter

Lépj be a Path Painter világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb logikai játékok!

Játssz a festékkel ebben az eredeti kirakós játékban a Jatekokjatekok.hu oldalon, és töltsd ki a blokkokat a képernyőről a jobb felső sarokban látható színekkel, amikor játszol Path Painter. A festőállvány és az ecset helyett a Path Painter játékban olyan blokkok segítségével festesz, amelyek a rájuk helyezett nyilak irányába fröccsennek. Mint minden más festési folyamatnál, itt is ügyelned kell arra, hogy milyen sorrendben helyezed el a színeket, mert az utolsó szín, amit a táblára helyezel, az lesz az a szín, amelyik az előtte lévő színt helyettesíti. De a valódi festészettől eltérően a Path Painter játékban nem kell azon gondolkodnod, hogy hogyan tudsz különböző színeket kombinálni, csak arra kell figyelned, hogyan helyezed el őket.

Minden egyes szintnek van egy adott dizájnja, amit a különböző színeknek a táblára való elhelyezésével kell létrehoznod. A különböző színű blokkok lerakásával ezek vagy egyenes vonalakat fognak alkotni a rájuk rajzolt nyilak irányába, vagy ha csak egy nyíl van rajtuk, akkor csak a nyíl irányába lőnek ki. Ha a képernyőn olyan blokkokat látsz, amelyeken egyetlen üres nyíl van, az azt jelenti, hogy a blokkok színét átirányíthatod abba az irányba. Amikor ezeket hozzáadjuk a Path Painter, akkor a kihívás lassan elkezd fokozódni.

A Path Painter grafikája nagyon jól illik hozzá, az élénk színek elég megnyugtatóak, és világosan látszik, hogy melyik színnek hova kell kerülnie. A fő hangsúly a letisztultságon van, és az összhatás meglehetősen pihentető, így a Path Painter egy újabb nagyszerű élmény a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor csak pihenni akarsz egy kicsit, anélkül, hogy túl sokat kellene gondolkodnod a különböző játékelemeken.

Fess a blokkokkal, és hozz létre színes útvonalakat, amikor a Path Painter játékkal játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Ha számítógépről játszol, akkor a bal egérgombbal kattints a blokkokra, hogy kijelöld őket, és a bal egérgombot lenyomva tartva mozgasd egy üres blokkhoz, majd engedd fel a gombot, hogy a blokkot az adott helyre helyezd. Ha mobileszközön játszol, az egér használata helyett koppints a képernyőre, és tartsd lenyomva az ujjad.

Hasonló játékok:

Tetszik a Path Painter? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a logikai játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.