Particles

Lépj be a Particles világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb buborék játékok!

A buborékos lövöldözős játékok a legismertebb alkalmi játékok közé tartoznak, és a Particles remek választás, ha meg akarod tapasztalni őket. Az elegáns és minimalista, élénk színekkel teli grafikával a Particles újabb körre csábít, és megragadja a figyelmedet, miközben megpróbálod elérni a legmagasabb pontszámot. Ráadásul az egyszerű irányításnak és a egyáltalán nem bonyolult szabályoknak köszönhetően mindig számíthatsz az ilyen típusú játékokra, amelyek elterelik a figyelmedet a napi gondokról.

Az első dolog, amit észrevehetsz, amikor betöltöd a Particles oldalt, egy különböző színű körökkel teli szint, a képernyő alján pedig egy újabb körsor látható, valamint egy nyíl, amely a kezdeti halomra mutat. A játék célja, hogy az alsó köröket célozzuk meg és lőjük a felülről érkező halom felé, úgy, hogy legalább három azonos színű kört összeillesszünk. Ha ez sikerül, akkor a kiválasztott köröket eltávolítod a játéktábláról. Lényegében ez egyszerűen hangzik, de hamar rájössz, hogy a stratégia nagyon fontos tényező, mert gondosan előre kell tervezned, ha egyre több pontot akarsz.

Minimalista dizájnjával és szórakoztató játékmenetével a Particles egy újabb szórakoztató és pihentető élmény, amit kipróbálhatsz a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Célozz az egérrel, és nyomd meg a bal egérgombot, amikor lőni szeretnél. Ha mobil eszközt használsz, akkor a képernyőre kell koppintanod, hogy kiválaszd a lövés irányát.

Hasonló játékok:

Tetszik a Particles? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a buborék játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.