Parkour Block 2

Lépj be a Parkour Block 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb minecraft játékok!

A Parkour Block 2 egy olyan játék, amely azonnal ismerős lehet mindenkinek, aki szereti a Minecraft szabályait és stilizált grafikáját, de ez a játék csak ennek a kedvelt játéknak a traverzális aspektusára összpontosít. A Parkour Block 2 játékban mindenféle platformokon kell ugrálnod, hogy eljuss a szoba túloldalán elhelyezett portálhoz. És bármit is teszel, ügyelj arra, hogy ne ess le, mert lávára fogsz esni, ami csak egy dolgot jelenthet: a pálya újraindítását.

Az egyre nehezebbé váló szobáknak köszönhetően a Parkour Block 2 biztos, hogy számtalan órányi szórakozást kínál. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a játék a Minecraft jól ismert világában helyezkedik el, a Parkour Block 2 remek élményt nyújt mindenkinek, aki ki akar próbálni egy kihívásokkal teli, de tisztességes játékot.

Nézd meg, hány szintet tudsz befejezni, amikor a Parkour Block 2 játékkal játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Játsszon más játékokat a Parkour Block sorozatból:

  1. Parkour Block Xmas Special
  2. Parkour Block 3D

Hasonló játékok:

Tetszik a Parkour Block 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a minecraft játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.