Parking Panic

Lépj be a Parking Panic világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb parkolós játékok!

Tűnj el a parkolóból ebben a szórakoztató kirakós játékban a Jatekokjatekok.hu oldalon, és próbáld meg úgy elrendezni az autókat, hogy az autódnak szabad legyen az útja, hogy kijusson a zsúfolt parkolóból. Miközben mindenféle, különböző méretű autók vesznek körül, a teherautóktól a kisebb autókig, csak úgy tudsz kijutni, ha türelmes vagy, és alaposan elemzed a környezetedet és a rendelkezésedre álló korlátozott helyet. Mindig van kiút, és biztosan rájössz, hogy mely autók állnak eléd, és hogyan tudod őket félreállítani az útból.

A Parking Panic oldalon rengeteg különböző szint van, mindegyiknek megvan a maga nehézségi foka, és a későbbiek különösen trükkösek a megoldásához. De ha eljutsz oda, már sokkal több tapasztalatod van a parkolóból való kijutásban, így biztosan örülni fogsz az extra kihívásnak. Ráadásul, ha szeretnél egy kis plusz kihívást hozzáadni az élményhez, mindig megpróbálhatsz minden szinten három csillagot szerezni, és ezeket úgy kapod meg, hogy a lehető leggyorsabban kijutsz.

Tedd próbára logikai képességeidet és türelmedet, amikor a Parking Panic oldalon Jatekokjatekok.hu játszol, és kijutsz a parkolóból.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal jelöld ki az autókat, és a gombot lenyomva tartva mozgasd az egeret abba az irányba, amerre az autót mozgatni szeretnéd. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Parking Panic? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a parkolós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.