Parking Fury 3D: Beach City

Lépj be a Parking Fury 3D: Beach City világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb autós játékok!

A tökéletes parkolóhely megtalálása kalandos, de a Parking Fury 3D: Beach City oldalon a parkolóhelyet kényelmesen megmutatja a térkép. A trükk az, hogy valóban sikerüljön beparkolni arra a helyre. Akárcsak a való életben, itt is figyelembe kell venned a szembejövő forgalmat és az utadba kerülő mindenféle akadályokat, hiszen az autód csak öt ütközést bír ki, amíg újra kell próbálkoznod.

A forgalom mellett pedig ott vannak a rendőrök is, akik alig várják, hogy hibázz. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy a lehető legóvatosabban vezess.

A gyönyörű 3D-s grafikával a Parking Fury 3D: Beach City tényleg azt az érzést kelti benned, mintha te ülnél a volánnál. Ha pedig igazán be akarsz ülni a vezetőülésbe, a Parking Fury 3D: Beach City lehetővé teszi, hogy megváltoztasd a kamerát, így szó szerint a kormány mögött ülhetsz.

Gyakorold parkolási képességeidet a Jatekokjatekok.hu oldalon, és játssz a Parking Fury 3D: Beach City oldalon.

Játsszon más játékokat a Parking Fury sorozatból:

  1. Parking Fury 3
  2. Parking Fury 2
  3. Parking Fury 3D: Bounty Hunter

Hasonló játékok:

Tetszik a Parking Fury 3D: Beach City? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a autós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.