Papa's Wingeria

Lépj be a Papa's Wingeria világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb papa's játékok!

Legyél te a Starlight City sztárja, amikor a Papa's Wingeria oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu! Miután egy kis szünetet tartott a böngészőben való megjelenés, a híres Papa játékai a Jatekokjatekok.hu oldalon is játszhatóak. A már ismert és szeretett játékmenetnek köszönhetően a kirándulásod ezekbe az éttermekbe ismét élvezetes lesz, és a szád is könnybe lábad.

Szóval készítsd elő a kötényed, és érezd jól magad a Papa's Wingeria oldalon a fritőzök üzemeltetésében, dobáld a finom csirkeszárnyakat ínycsiklandó szószokba, és adj hozzá más ízletes húsokat a menühöz. Ne feledkezzünk meg az ünnepi köretekről és mártogatósokról sem, amelyek minden ünnephez hozzátartoznak! Mivel a tálalás kulcsfontosságú, esélyt kapsz arra, hogy igazi konyhaművésszé válj, amikor a tányérokat a lehető legkellemesebben rendezed el a vendégek számára, akik alig várják, hogy beleharapjanak ezekbe a remekművekbe.

Minden vendég más és más ételt igényel, és a te feladatod, hogy minden ételt gondosan, az ő igényeiknek megfelelően készíts el. Süssön csirkeszárnyakat minden nap más-más szószokkal fűszerezve, vagy keverje össze a dolgokat, és adjon hozzá más húsokat is; párosítsa ezeket a sült kedvenceket köretekkel és mártásokkal, hogy még a királyi családhoz is méltóan tálalja őket. A több órányi játékidővel a Papa's Wingeria remek választás mindazoknak, akik szeretnek időt tölteni a konyhában, vagy csak egy szórakoztató játékot szeretnének játszani.

Játék közben mindenféle új hozzávalót szabadíthatsz fel, amivel díszítheted az ételeidet. Az étkezdédben pedig új, mindenféle ízlésvilágú vásárlók érkeznek majd, akik alig várják, hogy megkóstolhassák a finom ételeidet. Az új hozzávalók és ételek megemelik a bonyolultsági szintet, de azt is jelentik, hogy az extra kihívás folyamatosan szórakoztatóan tartja a dolgokat a Papa's Wingeria oldalon. És mindig elégedettséggel tölt el, amikor minden nap végén összeszámolod a bevételeidet. A bevételedet és a borravalóidat, mivel minden egyes elkészített ételt a vásárlóid értékelnek, és az értékelésüktől függően a borravalóid nőnek vagy csökkennek. Emellett minden nap végén egy bónusz minijátékot is játszhatsz, amikor belépsz a Foodini napi minijáték showjába.

Lépj be ismét a Papa's Wingeriába, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, és élvezd ezt a klasszikus Flash játékot, amelyet az emuláció csodája, konkrétan a Ruffle emulátor tesz elérhetővé.

Hogyan kell játszani

Használd az egeret a játék elemeivel való interakcióhoz. Kövesd figyelmesen az utasításokat az ételek elkészítéséhez. Az egér bal gombjának megnyomásával választhatod ki a játék elemeit.

Játsszon más játékokat a Papa's sorozatból:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Hasonló játékok:

Tetszik a Papa's Wingeria? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a papa's játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható