Papa's Taco Mia

Lépj be a Papa's Taco Mia világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb papa's játékok!

Ha szereted a taco-t és a klasszikus Flash játékokat, akkor a Jatekokjatekok.hu oldalon megtalálod a neked való játékot! A Papa's Taco Mia játékban egy olyan étterem irányítását veszed át, amely a város legjobb tacóit készíti, és rajtad múlik, hogy minden vendég elégedetten távozzon. És ha kíváncsi vagy, igen, mindent neked kell csinálnod, a vásárlói rendelés felvételétől kezdve a hús elkészítésén át a kívánt hozzávalók hozzáadásáig. Ez eleinte egyszerűen kezdődik, de hamarosan a kiváló tacóid híre elterjed a városban, és rengeteg vendég fog érkezni az éttermedbe, neked pedig meg kell tanulnod kezelni a különböző rendeléseket, méghozzá időben. És ügyelj arra, hogy ne keverd össze a rendeléseket vagy a hozzávalókat, mert egy elégedetlen vendég azt jelenti, hogy kevesebb borravalót kapsz.

Papa's Taco Mia Egy ideig nem lehetett játszani, mivel ez egy Flash játék volt. Szerencsére a Ruffle általi emulációnak köszönhetően újra átélheted ezt a finom élményt a Jatekokjatekok.hu oldalon. És pont olyan, mint amilyenre emlékszel, minden új nap új kihívásokat hoz a Papa's Taco Mia oldalon. Hamarosan új hozzávalók érkeznek a konyhádba, és ez új ügyfeleket is hoz neked. Mindenféle érdekes taco receptet kell majd adaptálnod és felszolgálnod. És ki tudja? Talán arra kap majd ihletet, hogy otthon is elkészítse a saját tacóit! A Papa's Taco Mia oldalon elég részletes, lépésről lépésre bemutatja, hogyan kell elkészíteni ezt a sós ételt, és ez jó alapként szolgálhat néhány egészen finom taco elkészítéséhez.

Lépj be ismét a Papa's Taco Mia oldalra, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, és készülj fel néhány finom taco elkészítésére!

Hogyan kell játszani

Használd az egeret a játékkal való interakcióhoz: a főzőállomások és a hozzávalók kiválasztásától kezdve minden az egérrel történik.

Játsszon más játékokat a Papa's sorozatból:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Hasonló játékok:

Tetszik a Papa's Taco Mia? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a papa's játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.