Papa's Sushiria

Lépj be a Papa's Sushiria világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb papa's játékok!

Vedd át ismét a Papa's sushi étterem irányítását a Papa's Sushiria oldalon: Jatekokjatekok.hu, az emuláció erejének köszönhetően. A Ruffle emulátor visszavisz a Papa éttermeibe, és újra élvezheted ezeket a szórakoztató játékélményeket, közvetlenül a böngésződből.

Mint a legtöbb Papa játékban, valamilyen esemény elhurcolt téged Papa mesés éttermeibe, és a Papa's Sushiria sem különbözik ettől. Amint tehát beléptél a Papa Louie legújabb Sushirájába, olyan volt, mintha a végzet fogott volna el. Tudtad, hogy a hely sikeres lesz, de aztán beüt a katasztrófa! Egy óvatlan mozdulat miatt összetörik a szerencsemaciszobor a bolt előtt. Ezért nem alakultak jól a dolgok? A papa nem akar kockáztatni, ezért sürgős küldetésre indul, hogy új szobrot keressen, és téged bíz meg szeretett étterme vezetésével. Most, hogy a sushi-készítési képességeid próbára vannak téve, meg tudod fejteni, hogy milyen rejtély hátráltatja a nagy megnyitót? Tűrd fel az ingujjadat, itt az ideje, hogy kiderüljön, hogy a te igazi kulináris tehetséged vagy sem!

A "Sushi Square" főzőedényt használva magasra halmozod a feltéteket a finom nori tekercsek friss tekercseire, és kreatív leszel, ahogy a Sakura Bay egész évben különböző ünnepeket ünnepel, és mindegyikhez új szezonális hozzávalókat szabadítasz fel! A rizs megfőzése, fűszerezése és a nori vagy szójapapírra való terítése csak egy a feladatok közül, amelyeket a Papa's Sushiria oldalon kell elvégezned. A szusit gondosan fel kell majd szeletelned ugyanolyan finom, falatnyi darabokra, valamint a világhírű Bubble Tea-t is fel kell szolgálnod az éhes vendégeknek.

Ahogy a főzőtudományod egyre jobb lesz, tehetséged híre elterjed az egész országban, és egyre több vendég fog jönni a vendéglődbe. A több vendég egyben különböző ízléseket is jelent, így minden nap egy új hozzávaló kerülhet az étlapra, amiből mindenféle mesés sushiételeket kell majd elkészítened. Minél jobbak az ételeid, annál több borravalót kapsz. Minden nap végén egy szórakoztató játékot is játszhatsz a Papa's Racewayben. Így kikapcsolódhatsz, és édes nyereményeket is szerezhetsz, ha sikerül teljesítened a kihívást.

Lépj be még egyszer a Papa híres éttermeinek egyikébe, közvetlenül a böngésződből, amikor a Papa's Sushiria oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

MEGJEGYZÉS: Jelenleg a mentés biztonsági mentés funkció (amely biztonsági mentést készít a merevlemezre) jelenleg nem érhető el. Köszönjük megértésüket. A játék előrehaladása továbbra is elmentésre kerül a két ülés között, és bármikor folytathatod a kalandodat.

Hogyan kell játszani

Használd a bal egérgombot a játékkal való interakcióhoz és a különböző főzőállomások, valamint az összetevők kiválasztásához.

Játsszon más játékokat a Papa's sorozatból:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Hasonló játékok:

Tetszik a Papa's Sushiria? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a papa's játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható