Papa's Pastaria

Lépj be a Papa's Pastaria világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb papa's játékok!

Ha szereted a tésztát, és szeretnél egy klasszikus Flash játékot újrajátszani, akkor a Jatekokjatekok.hu egy izgalmas játékot kínál neked: csatlakozz Papához, aki a város legjobb tésztaéttermét szeretné megszerezni, és játssz a Papa's Pastaria oldalon Jatekokjatekok.hu. Egy rövid szünet után mindenféle Flash-játék újra játszható közvetlenül a böngészőből, köszönhetően az olyan nagy teljesítményű emulátoroknak, mint a Ruffle, és a Jatekokjatekok.hu mindent megtesz azért, hogy minél több ilyen játékot hozzon el neked, hogy újra élvezhesd őket.

Papa's Pastaria egy olyan játék, amely számtalan órányi szórakozást nyújtott az embereknek, és most te is játszhatsz vele, és a saját szemeddel láthatod, milyen szórakoztató lehet egy tésztaüzem irányítása, ha egy újonnan felvett alkalmazott bőrébe bújsz a Papa's Pastaria oldalon. Mint az összes többi Papa-játékban (amelyeket szintén játszhatsz a Jatekokjatekok.hu oldalon), a Papa's Pastaria játékban is számos feladatot kell megoldanod, különösen, ha elégedetté akarod tenni a vásárlóidat. Ha pedig elégedetté teszed a vásárlóidat, az nem csak azt jelenti, hogy nagyobb borravalót kapsz, és több pénzed lesz a műszak végén, hanem azt is, hogy a nap végén egy különleges minijátékot játszhatsz velük. A Papa's Pastaria, tekintve, hogy a tészta eredetileg Olaszországból származik, van egy minijátéka, amely azonnal Olaszországra emlékeztet, a Foodini minijátékában pedig a Papa's Pastaria oldalról egy gondolát irányítasz, és a csatorna mentén kell tésztát gyűjtened, miközben kerülgetned kell az utadba kerülő húsgombócokat. Ha összegyűjtötted az összes tésztát, kapsz egy menő csecsebecsét, amivel díszítheted az étkezdédet. Egy kis testreszabással olyan érzést kelthetsz, mintha a saját, egyedi tésztaéttermed lenne.

A finom tészta tényleges elkészítése több lépésből áll, először is ki kell választanod a megfelelő tésztafajtát, azzal kell fűszerezned, amit a vendég kér, miközben figyelembe kell venned az időzítéseket és a keveréseket, amelyek a tökéletes étel eléréséhez szükségesek. A végén mindenképpen adjuk hozzá a kenyeret, és voilá! Minden ügyfélnek megvannak a saját preferenciái, ezért ezeket mindenképpen vegye figyelembe, amikor elkészíti az ételüket. A gyorsaság is tényező, különösen akkor, ha egyre több vendég érkezik hozzád. És ahogy telnek a napok, a tésztakészítési képességeidről mindenki értesül, így számíthatsz arra, hogy még többen keresik fel a helyedet. Az új vásárlók pedig azt is jelentik, hogy új recepteket kell megtanulnod, és új alapanyagokkal kell megküzdened, így bár a dolgok egyre nehezebbé válhatnak, ahogy haladsz előre a Papa's Pastaria oldalon, ugyanakkor frissen is tartják a dolgokat.

Játssz újra egy szórakoztató menedzsmentjátékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, a Ruffle-nek és az emulációnak köszönhetően, és vedd újra a kötényt, amikor a Papa's Pastaria oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Használd az egér bal gombját a játékelemek kiválasztásához és a különböző főzőállomásokkal való interakcióhoz.

Játsszon más játékokat a Papa's sorozatból:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Hasonló játékok:

Tetszik a Papa's Pastaria? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a papa's játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható