Papa's Pancakeria

Lépj be a Papa's Pancakeria világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb papa's játékok!

A Papa éttermei híresek az interneten, és rengeteg játékosnak szerezték meg a főzés örömét, különösen a Flash-korszakban. Bár Papa rövid szünetet tartott, a Jatekokjatekok.hu oldalon újra játszhatsz ezekkel a klasszikus Flash játékokkal, az emuláció és a Ruffle erejével.

Az egyik ilyen éttermi játék biztosan örömet okoz majd az édesszájú játékosoknak, és azoknak, akik időről időre szeretik a desszertet. A Papa's Pancakeria játékban a finom palacsinták készítésének művészetét kell elsajátítanod. Vedd át a főzőállomásokat, és készülj fel, hogy tésztába borul a kezed, miközben palacsintákat készítesz az összes éhes vendégednek. A Papa's Pancakeria oldalon pedig a rendeléseket is neked kell felvenned, és az ételeket is neked kell elkészítened, így ez tényleg próbára teszi a türelmedet és a menedzselési képességeidet. Minél gyorsabban szolgálod ki a vendégeket, annál nagyobb borravalót kapsz. A nagy borravalóért pedig extra jegyeket kapsz a Foodini Mini Game Show-ra, ahol egy rövid játékot kell játszanod. Ha itt nyersz, extra csecsebecséket kapsz, amelyekkel testre szabhatod és még több személyiséget adhatsz az étteremnek.

Minden vendég egy új kihívás, és általában egyedi preferenciákkal rendelkeznek. Ezeknek a preferenciáknak a figyelembe vétele biztosítja, hogy a vásárlóid elégedetten távozzanak a Papa's Pancakeria weboldalról. A boldog ügyfelek pedig ajánlani fogják a helyét, és így általában minden nap egy új vendéget hoz. Egyes napok még új alapanyagokat is hoznak, hogy elkészíthesd a finom desszertet, ezért állj készen arra, hogy alkalmazkodj ahhoz, amit az új nap hoz.

Készülj fel, hogy finom palacsintákat készíts, amikor a Papa's Pancakeria oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Használd a bal egérgombot a főzőállomásokkal és a játékkal való interakcióhoz.

Játsszon más játékokat a Papa's sorozatból:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Hasonló játékok:

Tetszik a Papa's Pancakeria? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a papa's játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható