Papa's Hot Doggeria

Lépj be a Papa's Hot Doggeria világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb papa's játékok!

Végre itt az ideje, hogy felforrósítsuk a grillsütőt, és finom hot dogokat szolgáljunk fel a Griller Stadionban! Vedd át a Papa Louie híres standjának irányítását, ahol próbára teheted multitasking képességeidet, miközben a Papa's Hot Doggeria oldalon Jatekokjatekok.hu különböző szezonális specialitásokat főzöl mindenféle éhes rajongónak, amikor a oldalon játszol. A friss popcorn pattogtatásától kezdve az épp megfelelő italok töltéséig, ez a kaland biztos, hogy mindenki pillanatok alatt ünnepelni fogja a finomságokat. Az állandóan változó évszakok új zsemléket, oldalasokat és italokat hoznak, így vadulj meg az ünnepi ízekkel bőven, és ünnepeld ezeket az időszakokat új ünnepi hot dogokkal!

A Papa's Hot Doggeria, mint ennek a szeretett sorozatnak az összes többi játékában, a multitaskinggal lesz tele a kezed. A hús és a zsemle elkészítésétől kezdve a megfelelő szószok és italok kiválasztásáig a Papa's Hot Doggeria minden egyes műszakja teljes összpontosítást igényel. Különösen, ha figyelembe veszed azt a tényt, hogy minden vendégnek van egy végső értékelése arról, ahogyan elkészíted az ételeket. Minél magasabb az értékelésük, annál jobbak a borravalóid. A nap végén pedig elégedettséggel tölt el, amikor látod, hogy mennyi pénzt kerestél. De nem ez az egyetlen dolog, amit minden nap végén izgatottan várhatsz, hiszen a Foodini napi Mini Game Showjában egy rövid minijátékban is részt vehetsz. A Papa's Hot Doggeria oldalon ez a játék baseball témájú. Elvégre a hot dog standod egy stadionban van, így elég jól tartja a sport témát.

Lépj be újra a Papa's Louie étterembe a Jatekokjatekok.hu oldalon, hála az emuláció erejének és a csodálatos Ruffle emulátornak. Bár ezek az éttermek egy kis időre bezártak, most újra játszhatsz a Papa's Hot Doggeria oldalon a Jatekokjatekok.hu. Szóval készülj fel a hot dogok elkészítésére és a szórakozásra!

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal kattints a különböző játékelemekre, az egérrel pedig navigálj az étteremben.

Játsszon más játékokat a Papa's sorozatból:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Sushiria
 11. Papa's Cheeseria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Hasonló játékok:

Tetszik a Papa's Hot Doggeria? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a papa's játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható