Papa's Freezeria

Lépj be a Papa's Freezeria világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb papa's játékok!

A Calypso sziget napcsókolta partjai ismét felragyognak a Jatekokjatekok.hu oldalon , ahol a nyár nyüzsgése a Papa's Freezeria oldalon elevenedik meg ! A csapat legújabb tagjaként egy óceánparti fagylaltozóban találod magad, ahol a Papa Louie egyre növekvő vendégseregének csillapíthatatlan vágyait elégítheted ki. Laza nyári munkád izgalmas fordulatot vesz, amikor beleveted magad az ellenállhatatlan fagylaltkelyhek készítésének világába, amelyek tele vannak a jégkrém, a keverhető cukorkák, a szirupok és a tökéletes cseresznye a tetején, a nyári élvezetek kvintesszenciájával. Élvezd az ismerős időmenedzsmentet és a gyakorlatias játékmenetet, amely ezeket a játékokat sikeressé tette, most pedig izgalmas csavarokkal gazdagítva, amelyek a Papa's Freezeria weboldalon a finom fagyasztott finomságok elkészítéséhez készültek. Tartsd éberen szemmel a nyüzsgő előcsarnokot, ahogy új vásárlók özönlenek a boltodba, gyorsan adagold a fagylaltot és a finomságokat a fagylaltos poharakba, felügyeld a turmixgépek működését, és szakértelemmel díszítsd fel minden alkotást a feltét és szirupok szimfóniájával, mielőtt bemutatod a remekművet az élénk és változatos ügyfélkörödnek.

A Papa's Freezeria, készülj fel az új élmények forgószélére. Találkozz több tucat vásárlóval, és csodálkozz a feloldható összetevők számán, amelyek extra adag kreativitást visznek a fagyasztott főzetedbe. Bújj olyan karakterek bőrébe, mint Penny vagy Alberto, és gondoskodj arról, hogy te készítsd el a legfinomabb fagylaltkelyheket Calypso Islanden. Minden egyes új nap új vásárlókkal járhat, akiknek eltérő igényeik vannak, és ez új hozzávalókkal is megismertethet téged. De ne aggódj, ha egyszer elsajátítottad az alapokat, az elkészítésük gyerekjáték lesz.

Merülj el a Papa's Freezeria hűvös, vibráló világában a Jatekokjatekok.hu oldalon, ahol minden fagyasztott alkotás egy mestermű, és minden pillanat a nyári öröm ünneplése!

Hogyan kell játszani

Használd az egér bal gombját a hozzávalók kiválasztásához és az összes főzőállomással való interakcióhoz.

Játsszon más játékokat a Papa's sorozatból:

 1. Papa's Cupcakeria
 2. Papa's Scooperia
 3. Papa's Taco Mia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Hasonló játékok:

Tetszik a Papa's Freezeria? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a papa's játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható