Papa's Donuteria

Lépj be a Papa's Donuteria világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb papa's játékok!

Ismét elkészítheted a kötényedet és beléphetsz Papa egyik híres éttermébe, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol. Bár egy rövid időre szünetel, néhány kedvenc Flash-játékodat továbbra is játszhatod a böngészőn keresztül, ha a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol. Az emuláció és a fantasztikus Ruffle emulátor segítségével újra élvezheti ezeket a klasszikus játékokat, és a Jatekokjatekok.hu a lehető legzökkenőmentesebbé teszi a folyamatot.

A Papa's Donuteria játékban az utazás a varázslatos Powder Point városába vezet, ahol mindenféle szeszélyes vásárlóval találkozhatsz. Mosollyal az arcukon lépnek be az étterembe, ahol dolgozol, és már alig várják, hogy elkészítsd számukra a csodálatos desszerteket. Mindegyiküknek rengeteg különböző preferenciája van, és neked gondosan figyelembe kell venned, hogy mire van szükségük. Amellett, hogy elégedettséggel tölti el őket, hogy finom ételeket adtál nekik, attól függően, hogy mennyire tudsz megfelelni annak, amit kérnek, a vendégek vagy bőséges borravalót hagyhatnak, ha jó munkát végeztél, vagy dönthetnek úgy, hogy nem adnak túl bőkezű borravalót. Ennek kettős hatása lehet, hiszen minél nagyobb a vásárlói elégedettség, annál több pénzt kapsz, ráadásul bónuszként extra jegyeket is nyerhetsz a Foodini minijátékban. Ezt a játékot minden nap végén játszhatod. Tekintsd úgy, hogy egy nehéz munkanap után így tudsz kikapcsolódni. A Papa's Donuteria oldalon ez a játék egy versenyjáték, és más versenyzőkkel kell versenyezned, hogy elsőként érj át a célvonalon. Nyerhetsz díjakat, amelyeket aztán a Papa's Donuteria feldíszítésére használhatsz fel.

Ahogy egy Papa's játéktól elvárható, a Papa's Donuteria játékban is zsonglőrködnöd kell a különböző főzőállomások között. Tehát a te feladatod a megfelelő tészta kiválasztása, a tészta mindkét oldalának egyenletes megsütése, valamint az egyes fánkok díszítése és az utolsó simítások elvégzése. A munka időnként elég hektikus lehet, de minden nap új kihívásokat és új szórakozási lehetőségeket hoz a Papa's Donuteria, mivel különböző új recepteket és hozzávalókat oldhatsz fel, amelyekkel dolgozhatsz.

Lépj be még egyszer a Papa's Donuteria oldalra, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Használd az egér bal gombját a különböző főzőállomások kiválasztásához és a játékkal való interakcióhoz.

Játsszon más játékokat a Papa's sorozatból:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Hasonló játékok:

Tetszik a Papa's Donuteria? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a papa's játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható